Kerstnachtdienst 2017, Dorpskerk, Maarssen.

Tijdens de kerstnacht 2017 werkten we mee aan de dienst in de Dorpskerk in Maarssen. De dienst was georganiseerd door de Protestantse wijkgemeente Ontmoetingskerk. Peter de Vries begeleide de dienst op de piano. Een Kerstkwartet met jonge muzikale talenten begeleidde de samenzang van bekende kerstliederen en speelde een aantal solostukken. Het Kerstkwartet bestond uit Daan Borman op cello, Emiel de Jongh Swemer op altviool, Juliette Stolze op dwarsfluit en Anne Uildriks op hobo.

In een overvolle Dorpskerk mochten we een aantal van onze bekendste kerstliederen ten gehore brengen: Cool Night Quiet Night, Mary did you know?, The Lords Prayer en Christmas Lullaby. Onze dirigent Han Louis Meijer dirigeerde ons zoals altijd vol passie.

Hieronder de opname van  het optreden (alleen Mary did you know ontbreekt vanwege technische problemen bij het opnemen).

Geplaatst in Nieuws.