Open repetitie voor bassen en tenoren

Je bent een man, 40-plus en denkt er al een tijdje aan om – weer- bij een koor te gaan zingen. Een gezellig koor want het is leuk om te zingen, maar lachen hoort er ook bij. En ja, je hebt tijd om op maandagavond te repeteren in Maarssen met nog 30 zangers onder leiding van dirigent Han-Louis Meijer. Een medewerking is leuk, maar hoeft niet elke maand. En één keer in de twee jaar een concert is prima genoeg.

Herkenbaar? Kom dan naar één van de open repetities van Close Harmony koor Upstairs op maandag 6 en 13 februari. We hebben namelijk nog wat stoelen voor tenoren en bassen – liefst met ervaring – vrij!

Africa van Toto zit er goed in, Daddy sang bass en Michelle van Paul McCartney en John Lennon ook. We zingen graag een Burt Bacharach-nummer en zijn nu bezig met het instuderen van Viva la Vida en Fix you van Coldplay. Bij Upstairs is er ook ruimte voor een gospel, en zingen we einde van het jaar in de Kerstnachtdienst in Maarssen. Veel variatie in het repertoire dus, en daarom ook zo leuk! We hebben een stoel voor je gereserveerd op maandag 6 en/of 13 februari, ontvangst 20:00 uur (aanvang repetitie 20:15) in de Wilhelminakapel, Wilhelminaweg 7  in Maarssen (de Wilhelminaweg is het verlengde van de Schippersgracht langs/ achter kasteel Bolenstein)

We zien je graag, welkom!

Voor meer info: Henk de Vries, tel. 0346-555540, hdv@planet.nl www.upstairsmaarssen.nl

 

Geplaatst in Nieuws.