Mini-concert Upstairs bij Gewoon Gezellig!

Na het succes van vorig jaar, zal Upstairs dit jaar opnieuw een mini-concert verzorgen tijdens de Gewoon Gezellig middag georganiseerd door de wijkgemeente Ontmoetingskerk op zondag 6 maart, in Kerkcentrum Open Hof, Kerkweg 60, Maarssen.

Upstairs zingt een aantal gevarieerde liederen en zal weer afsluiten met diverse bekende Nederlandse meezingers. Onze dirigent Han Louis Meyer zal een prachtig stuk op de piano ten gehoren brengen.

De middag is met name bedoeld voor senioren maar iedereen is uitgenodigd; komt u ook? U bent van harte welkom (ongeacht leeftijd) op zondagmiddag 6 maart om 14:30 uur in de Open Hof. De koffie en thee staan klaar!

Heeft u vragen of wilt u gebruik maken van vervoer, dan kunt u bellen met Anne de Vries tel. 569 175 of mailen naar anne@devriesmaarssen.nl

Geplaatst in Nieuws.