Upstairs jubileert in ´t Zand

Ons koor heeft op 13 en 14 november jl. twee fantastische jubileum concerten mogen geven in ´t Zand, te Maarssen. Onder bezielende leiding van onze dirigent Han Louis Meyer en begeleid door een geweldig combo bestaande uit  Peter de Vries (piano), Vincent Kroon (drums) en Mark Baan (basgitaar) klonk een prachtig repertoire, zo mochten wij optekenen uit de vele positieve reacties.

Eloy Smit en Jitschaka van Leeuwen verzorgden een geweldig gastoptreden. Het thema van de concerten was ´Follow Up’. Na 25 jaar gaan we als Upstairs, met veel passie voor zang, muziek en vriendschap, verder op naar het volgende jubileum!

Graag doen we dit met een extra Bas! Heb jij interesse?
Bel of mail met Henk de Vries (0651576180) of hdv@planet.nl

Concert

 

 

 

 

 

(foto: Romee Verkerk)

Geplaatst in Nieuws.