Avondje uit met Upstairs in ’t Zand!

Close Harmony Koor Upstairs bestaat 25 jaar en dat moet gevierd worden! Op vrijdag 13 en zaterdag 14 november bent u van harte welkom om te komen luisteren naar de sopranen, alten, tenoren en bassen van ons enthousiaste koor onder leiding van Han-Louis Meijer.

De twee jubileumconcerten vinden plaats in ’t Zand, Harmonieplein in Maarssen en hebben het thema ‘Follow Up’. De muzikale begeleiding wordt verzorgd door Peter de Vries op piano, Vincent Kroon op drums en Mark Baan op basgitaar.
Tevens is er een gastoptreden van Eloy Smit, die vorig jaar heel ver kwam in de live shows van The Voice of Holland. Hij zingt samen met zijn nichtje Jitschaka van Leeuwen. En, last but not least, op beide avonden een After Party met DJ Pim! Danst u ook lekker mee op de jaren 80 en 90 muziek?!

Aanvang 20.00 uur, zaal open 19.30 uur.
Kaarten à 12,50 euro (tot 12 jaar 7,50) zijn verkrijgbaar bij:
Henk de Vries, info@bouwbedrijf-ehdevries.nl, 06-55361445.

Geplaatst in Nieuws.